Χρησιμες Πληροφοριες

Οτι θα Χρειαστειτε για το Ταξιδι

Ταξίδι με Καράβι

Το πιο σύντομο ταξίδι με πλοίο προς την Πάρο απέχει 40 λεπτά από το κοντινό νησί της Μυκόνου. Εάν ξεκινάτε από την Αθήνα, είτε θα φύγετε από το λιμάνι του Πειραιά, όπου το ταξίδι με συμβατικό πλοίο θα διαρκέσει περίπου 4 ώρες, ή θα αναχωρήσετε από το λιμάνι του Λαυρίου, όπου η Hellenic Seaways προσφέρει εβδομαδιαία διαδρομή. Με τακτικές συνδέσεις, η πρόσβαση στην Πάρο είναι πολύ εύκολη και μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με άλλα νησιά από εκεί.

Η Seajets είναι μια από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρείες που ταξιδεύουν από και προς το νησί και προσφέρει μερικά από τα ταχύτερα πλοία στις Κυκλάδες. Άλλες εταιρείες με τις οποίες μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την Πάρο είναι επίσης οι Blue Star Ferries και Minoan Lines. Χρησιμοποιώντας τη Ferryscanner, μπορείτε να κλείσετε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την Πάρο εύκολα και γρήγορα.

Αν έρχεστε από το εξωτερικό, ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στην Πάρο είναι να πετάξετε προς Αθήνα, Σαντορίνη ή Μύκονο. Από έναν από αυτούς τους προορισμούς, μπορείτε εύκολα να μεταβείτε σε πλοίο και να συνεχίσετε το ταξίδι σας σε αυτό το μαγικό νησί.

Ταξίδι με Αεροπλάνο

Πτήσεις για την Πάρο πραγματοποιούνται μόνο από το Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και η πτήση διαρκεί συνήθως περίπου 45’ λεπτά.Αεροπορικά εισητήρια μπορείτε να βρείτε στην Olympic Air και στην Aegean.

Ο Κρατικός Αερολιμένας της Πάρου βρίσκεται σε απόσταση 9 χιλιομέτρων ΝΔ της Παροικιάς, στη περιοχή Βουτάκος Αγκαιριάς.Από το αεροδρόμιο μπορείτε να φτάσετε στο χώρο διαμονής σας με ταξί ή με τα ΚΤΕΛ Πάρου.

Μετακίνηση με ΚΤΕΛ στο Νησί

Όταν φτάσετε στο νησί μπορείτε να μετακινηθείτε εύκολα με τα ΚΤΕΛ Πάρου που προσφέρουν συχνά δρομολόγια, με άνεση και ασφάλεια για κάθε προορισμό που θα θελήσετε είτε είναι για μπάνιο στη Χρυσή Ακτή ή σε οποιαδήποτε άλλη πανέμορφη παραλία της Πάρου, είτε για τη βραδινή σας έξοδο στην Νάουσα και στην Παροικιά.

Τηλέφωνα

Λιμεναρχείο Πάρος:
+302284021240
Χρήστοι Κωνσταντόπουλοι, Πάρος

Επικοινωνηστε Μαζι Μας

Οικισμος Αγκαιρια , Αλικη, Παρος

6972221880

luxuryvillasparos@gmail.com
Image

Κάντε Κράτηση

Καλέστε μας

6972221880

Στείλτε μας email

luxuryvillasparos@gmail.com