Σας Καλωσορίζουμε

Στην Πάρο

Ένα μοναδικό προορισμό
για πολυτελείς διακοπές
Ανακαλύψτε την

Σας Καλωσορίζουμε

Στην απόλυτη εμπειρία για τις διακοπές σας!
Book Now

Σας Καλωσορίζουμε

Στη Χαλάρωση &
Στην Πολυτέλεια
Book Now

Σας Καλωσορίζουμε

Στην Απόλυτη

Εμπειρία Διακοπών

Ανακάλυψε την

Σας Προσκαλούμε

Nα Ανακαλύψετε τη

Μοναδική Φύση

της Πάρου

Ανακαλύψτε την

Ανακαλύψτε την επόμενη εμπειρία πολυτελών διακοπών σας!

Ανακαλύψτε μια αυθεντική εμπειρία luxury διακοπών στην Πάρο, που δημιούργησε για εσάς  το Luxury Villas Paros… από καθαρή αγάπη και πάθος για φιλοξενία και αξέχαστες εμπειρίες ζωής! Οι ιδιωτικές πολυτελείς βίλες μας βρίσκονται μέσα σε ένα καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον στην Πάρο και περιμένουν να φιλοξενήσουν αξέχαστες στιγμές διακοπών σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα μέρη της Πάρου.
Image

GALLERY

Ανακαλύψτε τις πολυτελείς  βίλες μας. Νιώστε την ηρεμία στο φυσικό περιβάλλον! Εξερευνήστε το συνδυασμό της παράδοσης,  της κομψότητας  και της υψηλής ποιότητας διαμονής που παρέχουμε.

Direct Booking

Γιατί να ψάχνετε σε δεκάδες πλατφόρμες? Κερδίστε χρόνο! Κάντε την κράτησή σας απευθείας απο το site  μας!

Ανακαλύψτε το φανταστικό προορισμό σας

Η Εμπειρία

Τέννις

Στην Πάρο μπορείτε να βρείτε αξιόλογες αθλητικές εγκαταστάσεις τόσο σε ξενοδοχεία και καταλύματα, όσο και στο Paros Tennis Club.Γήπεδα τένις μπορείτε να βρείτε ακόμα στον Άγιο Νικόλαο στην Αλυκή, στις Κολυμπήθρες, στη Νάουσα και στον Παρασπόρο.

Ψάρεμα

Η υποθαλάσσια πανίδα της Πάρου είναι εξαιρετικά πλούσια. Εξαιτίας των ρευμάτων, οι θαλάσσιοι δρόμοι είναι γεμάτοι κίνηση. Όρμοι, ακρωτήρια, ύφαλοι αποτελούν πόλο έλξης για την υποθαλάσσια ζωή. Ροφοί, σαργοί, πέρκες και λαβράκια, χταπόδια και μελανούρια, μαγιάτικα, λούτσοι, συναγρίδες, καβούρια, κοχύλια κι αχινοί.

Ποδηλασία

Οι φίλοι των ορεινών και off road διαδρομών πρέπει να ακολουθήσουν μερικά από τα ορειβατικά μονοπάτια και τις χωμάτινες διαδρομές, στην ενδοχώρα, από τις Λευκές μέχρι και τη Λαγκάδα, το μοναστήρι των Αγίων Θεοδώρων και το Άσπρο Χωριό, του Χριστού του Δάσους και το Καμάρι.

Windsurfing

Χρόνια τώρα, αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους προορισμούς για windsurfing, παγκοσμίως! Τα θαλάσσια περάσματα μεταξύ Πάρου-Νάξου και Πάρου-Αντιπάρου την καθιστούν Νο 1 προορισμό.Μέχρι πρόσφατα στη Νέα Χρυσή Ακτή (Τσερδάκια) φιλοξενείτο το παγκόσμιο πρωτάθλημα windsurfing.

Μαθήματα Μαγειρικής

Συνδυάστε τις διακοπές σας στην ειδυλλιακή  Πάρο με μια γαστριμαργική  εμπειρία.1ήμερα μαθήματα μαγειρικής πραγματοποιούνται στα Margarita Studios στον Αμπελά της Πάρου. Τα μαθήματα μαγειρικής ψηφίστηκαν ως ένα από τα δέκα καλύτερα πράγματα στην Πάρο από το Trip Advisor!

Water Skiing

Είναι σχετικά εύκολο για κάποιον αρχάριο, αρκεί να κάνει πρώτα κάποια μαθήματα.Στην Πάρο υπάρχει σχολή θαλάσσιου σκι στις Κολυμπήθρες με πολλά χρόνια εμπειρίας στο συγκεκριμένο σπορ.Ενδείκνυνται και για παιδιά.  
Image

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε τις τέλειες διακοπές!

Για Πληροφοριες

Καλέστε μας

+30 6972221880

Στείλτε Email

luxuryvillasparos@gmail.com

Επικοινωνηστε Μαζι Μας

Οικισμος Αγκαιρια , Αλικη, Παρος

6972221880

luxuryvillasparos@gmail.com
Image

Κάντε Κράτηση

Καλέστε μας

6972221880

Στείλτε μας email

luxuryvillasparos@gmail.com